Valmiit risteily / retkeilypaketit
Merenkulun historiaa
 
 
Rauman Poroholma
 
Lippupalvelun numero: 050 349 8104
 
GSM 0400 775 875
Karjalankatu 18 26100 Rauma
info@raumansaaristokuljetus.fi
 
 

 
© Rauman Saaristokuljetus

Laitakarin Messi

    << Takaisin  
 
Risteilemme Raumalta käsin Laitakarin Messiin, tai Messistä käsin Rauman saaristoon tilauksesta.

Tervetuloa viihtymään seurassamme!


Laitakarin Messi


Laitakarin Messi on vilkkaan kesämatkailun etappi ja kohtauspaikka. Messissä viihtyvät niin lapset kuin aikuiset. Tuletpa mereltä tai maalta, aina yhtä merellinen tunnelma vangitsee lumoihinsa. Messin vahvuutena on välitön ja lämmin kontakti mereen. Niin keittiömme a´la-carte annokset, kuin pikkusuolaiset pikaruuat ovat tuhdisti rakennettuja nälkäistä meri-ilmastossa liikkujaa varten.. Kansainvälinen viini- ja drinkkivalikoima kattaa nauttijan tarpeet monipuolisuudellaan. Jäätelöbaarin annokset saavat herkkusuut messingille.

Ravintolarakennus itsessään on merellisyydessään ylväs katsella.
Kutsumme Sinut vieraaksemme Laitakarin laineiden lempeään pauhuun!

Tornikabinetti

Ravintolan ulkoista ilmettä hallitsee aivan rantakiville perustettu Torni. Sen laajoista ikkunoista avautuu
näkymä upeaan saaristolaismaisemaan. Kaukana siintää rannaton aava ulappa. Vietä unohtumaton juhla
kaiken yläpuolella, merikotkien siipien havinassa. Ilta-auringon kullatessa Laitakarin merimaiseman koet
ainutkertaisen elämyksen, joka painuu syvälle sydämeen.

Kokouskabinetti

Ravintolan toisessa kerroksessa sijaitsee valoisa kokous- ja koulutustila, josta avautuu näköala kauas siniselle merelle. Tila on sopiva pienryhmille n.40 henkilöön asti. Kun etsit puitteita erilaiseen, rentoon koulutustilaisuuteen, Messi tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet.

Ravintolasali

Vahvasti merihenkinen ravintolasali ulkoterasseineen kutsuu Sinua moneen mukavaan menoon. Voit nauttia meren vilvoittavasta vireestä kuumalla kesähelteellä. Nauti terassilla kylmästä drinkistä tai herkullisesta jäätelöannoksesta. Ravintolasalissakin riittää tilaa, 120 paikkaa ovat käytössäsi ympäri vuoden. Vuosijuhlat ja muut tärkeät juhlapäivät saavat arvoisensa puitteet Messin tunnelmallisesta ravintolasta. Kiihkeimpänä kesäaikana tanssimme viikonloppuisin orkestereiden rytmikkääseen tahtiin.

Terassit
Lomasäiden helliessä on virkistävä kokemus poiketa Messin terasseilla. Ravintolan anniskelualue ulottuu aivan meren tuntumaan laiturille liplattavien aaltojen tunnelmaan. Voit nauttia keittiön tai jäätelöbaarin herkuista purjepaattien mastojen katveessa.

Yhteystiedot
: www.laitakarinmessi.fi